No matter what I say
Mitt andra tidsinställda inlägg, kommer fler (tror jag).
Har det säkert jätte skönt, mer kan jag inte säga. Har nog ätit väldigt god mat. Nej... vänta det här blir konstigt, för när ni läser det här, så vet jag ju om jag har ätit god mat eller inte. Då kan man ju inte skriva nog, men just(torsdag) vet jag ju inte det, haha. Okej, så här då.. Hej! Jag har det jätte bra! Äter god mat, har shoppat lite, fast allt är ganska dyrt. Choklad har jag såklart ätit också! Ha det gött, tills vi ses :)


TidsinställtNu sitter jag förmodligen på planet till schweiz, ja om inget har hänt alltså. Typ som att planet är några timmar försenat, då sitter jag på flygplatsen nu. Men vi får väl hoppas på det första :)

Hoppas ni har det bra, nere på marken ;) (om jag sitter på planet alltså) Haha, det är svårt det här, att skriva inlägg till framtiden ;)

Bye bye swedenFoto: Jag   Modell: Viola

Med dessa bilder (som jag kanske har visat tidigare fast oredigerade) på min kära pooolare säger jag, hejdå Sverige och hej schweiz! Kommer sakna er alla, även fast det bara är fyra dagar jag är borta ;) MEn det är ju svårt att klara sig utan sånna fantastiska vänner och familj ♥