Everybody is looking for something

Random

Idag har jag varit hemma från skolan, hade lite feber igår o så. Det har gått lite upp och ner idag, ibland mår jag helt okej, men ibland  känner jag mig jätte sjuk, så vi får se om jag går till skolan imorgon.

Bara för att...


Hur jag tog bilderna till min kamerautrustning

Eftersom några undrat hur jag tog dessa bilder tänkte jag visa det nu
När jag fotade dessa bilder använde jag mig av systemkameran, därför är det digitalkameran som fick stå där bara för att visa.


Jag börjar med att tejpa upp ett stort vitt papper, sätt fast det på höjden så slipper man få en ful kant och sparar tid i redigeringen. Efter det ställer jag fram motivet. När jag fotar använder jag blixten för att få bättre ljus. När du sen har ställt in alla inställningar är det bara att knäppa av!
Efter att ha laddat in bilden i datorn öppnade jag den i photoshop och ändrade lite i nivåer och la på mer kontrast och ljusstyrka. Det sista som sen behövde göras var att beskära, och vipps så var det klart! Resultatet ↓
Det var mycket enklare än jag trott och jag tyckte faktiskt det blev ganska bra i slutändan ändå, även fast denna bild kanske behövde extra mycket redigering. Hoppas det var till någon hjälp (: